Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı tedbir amaçlı olarak tüm meydan, cadde ve kaldırımlarda ilaçlama yaparak dezenfekte ediyor.

Bu çalışmalarının yanına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi Fetih Bulvarı’ndan Doğukent’e kadar olan bölgede Cadde ve Bulvarları ilaçlayarak dezenfekte etti.

Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri Dulkadiroğlu İlçesinde Fetih Bulvarı’nda başladığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına Sakarya Caddesi, Şeyh Şamil Caddesi ve Vezirhoca Bulvarı güzergahında devam etti.

Ekipler cadde ve bulvar üzerinde yolları, kaldırımlar ile birlikte çöp kovası, konteyner, çiçeklik gibi alanları da ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri Trabzon Caddesi, Yeni Hükümet Caddesi, Azerbaycan Bulvarı, Zübeyde Hanım Caddesi olmak üzere Müftülük Meydanı’ndan Valilik Kavşağına kadar olan bölgede ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını trafikte aksaklığa meydan vermemek adına günün belirli saatlerinde devam ediyor.