Çırak, kendi fiyatlarının piyasadaki ev fiyatlarından çok çok aşağıda olduğunu söyleyerek firma olarak kendilerinin zam yapmadıklarını ancak indirim yaptıklarını söyledi.

Çırağın Group yönetim kurulu başkanı Ali Çırak konuşmasına şöyle devam etti;



“Son zamanlarda faiz oranlarında ciddi anlamda bir düşüş oldu Türkiye genelinde hükümetimiz son açıklamış olduğu faiz politikasıyla inşaat sektöründe ciddi bir hareketlenme oluştu. Şunda biz eski fiyatlarımızla devam ediyoruz. Zam yok indirim var diyoruz hatta indirimler yapıyoruz. Bazı konutlarımızda hazır konutlarımızla müşterilerimize cevap vere biliyoruz. Çırağın grup firması olarak elimizde şuan 200 adet dairemiz stokta var ve üretime devam ediyoruz. Son açıklanan faiz oranı 0.64 faiz oranı ile 180 ay vade 1 yıl ödemesiz ve peşinatsız biz vatandaşlarımıza hizmet verebiliyoruz konut sahibi yapabiliyoruz. Fiatlarımızda piyasanın çok çok aşağısındadır biz zam yapmadık ve zamda yapmayacağız diyoruz.



Bu Faiz Oranı Türkiye Tarihinde İlk Kez Uygulanıyor

Yani bur da vatandaşlarımızın da fırsatçılara yol açmamasına fırsatçıları gerekirse şikayet etmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü bu faiz oranını Türkiye tarihinde ilk kez uygulanıyor. Gerçekten herkes faydalansın istiyoruz. Bizim yıllardır çırağın grup olarak politikamız her zaman birçok insanı ev sahibi yapmak çok para kazanmaktan ziyade birçok insana faydalı olabilmekte biz vatandaşlarımızın ev ihtiyacı olan yuva ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ev sahibi yapmak istiyoruz. Bu kampanyadan da herkes faydalana bilir. Bizim şunda şehrimizin birçok noktasında konutlarımız mevcut hazır şekilde bekliyor. Biz çırağın grup firması olarak bu kampanyayı açığız ve destekliyoruz zaten vatandaşlarımızın çekinmeden bu kampanyadan faydalanmalarını istiyorum. Şuanda ev alma zamanıdır diyorum. Çünkü Türkiye tarihinde ilk kez böyle bir faiz oranı uygulandı. Ve gerçekten herkesi yakından ilgilendirecek bir uygulama ve bununla birlikte herkesin ev sahibi olacağına inanıyorum.”

Haber: Gökhan Çalı