Dulkadiroğlu Belediyesi, belediye başkanı, meclis üyeleri ve çalışanlarıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek oldu.

Koronavirüs mücadelesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi’nden de anlamlı bir destek geldi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın, Belediye Meclis Üyelerinin ve Belediye Personelinin katıldığı yardım kampanyasında 50 Bin TL’nin toplandığı ve yardım hesaplarına yatırılacağı bildirildi.

Yardım kampanyasının önemine değinen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyelerine ve belediye personeline katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu anlamlı kampanyanın devletin millet ile olan güçlü bağını gösterdiğini aktaran Başkan Okay, bu gücün her türlü zorlukta ortaya çıktığının da altını çizdi.

Bu zor günlerde oluşan birlik ve beraberlik gücünü acizlik olarak dile getirenlerin büyük bir yanılgı içinde olduğunu aktaran Başkan Okay, Türk milletinin her türlü zorlukta birlik ve beraberlik halkasını oluşturarak devletinin yanında durduğunu hatırlattı.

Şu anda devletin bu yardımlara ihtiyaç duymadığını ifade eden Başkan Okay, ancak milletin birlik ve beraberliğiyle bu büyük kampanyanın ortaya çıktığını vurguladı.

Başkan Okay, yardım konusuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya bizler de destek oluyoruz. Bu desteğe milletimizin birlik ve beraberlik duygularını göz önünde bulundurarak hep birlikte katılıyoruz. Bu kampanyaya Dulkadiroğlu Belediyesi ailesi olarak meclis üyelerimizle ve belediye çalışanlarımızla 50 bin TL’lik bir yardımda bulunuyoruz. Devletimizin belirlemiş olduğu hesaplara bu miktarı yatırarak dekontunu sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Burada amaç bir ve beraber olduğumuzu göstermektir. Amaç aziz Türk milletinin her zorlukta birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geldiğini göstermektir. Bu doğrultuda milletimiz ile birlikte tüm sorunların üzerine gidiyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Bugün her zamankin den daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Ortada olan bu sorunu iyi değerlendirmeli ve ayrılıkları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Hangi görüşten, hangi inançtan ve hangi düşünceye sahip olursak olalım. Bugün sadece ülkemizi ve toplum sağlığını düşünmemiz gerekiyor. Buradan çıkarılacak olumsuz hesapların kimseye bir faydası olmaz. Bugün içerisinde bulunduğumuz durumdan devletimizin gücü, milletimizin inancıyla aşacağız. Bu süreçte milletimin inancına saygı duyalım, devletimizin güncüne inanalım. Ben bu anlamlı kampanyayı çok olumlu buluyorum. Bu kampanya bizlere birliğimizi ve beraberliğimizi yeniden hatırlatıyor. Bu kampanyanın yanı sıra Dulkadiroğlu Belediyesi olarak devletimizin virüsle mücadele kapsamında bizlere yüklediği yükü omuzluyor, fazlasını yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Milletimizin devletine güvenmesini ve bu yolda ona destek olmasını diliyorum. Bu zorluğu da aşacağımıza olan inancımla tüm hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”