Elbistan Belediyesi, ‘Hizmetin Yeri ve Zamanı Olmaz’ misyonuyla kültür-sanatın ülkemizdeki değerine katkı sağlamak amacıyla çıktığı yolda, sanatın iyileştirici gücünü korona virüsü ile mücadele ettiğimiz bu günlerinde de müzikseverlere sunuyor.

Yönetime geldikten sonra hayata geçirdiği konser ve festivaller ile kente kültürel anlamda hareket getiren Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Korona virüsü sebebi ile sosyal medya üzerinden ünlü isimlerin ‘EvdeKal’ mesajlarını Elbistanlı vatandaşlar ile buluşturmuştu.

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Mehmet Gürbüz, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek instagram üzerinden bir konser gerçekleştireceklerini belirtirken, bu zor günlerde vatandaşları Türkiye’nin sevilen sesleri ile buluşturmak istediklerini kaydetti. Elbistan’da vatandaşların büyük oranda kurallara uyduğunu ifade eden Başkan Gürbüz, “Umarım en az kayıp ve tehlike ile bu günleri atlatırız. Elbistan Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi sosyal medya hesaplarımızdan devam ettirerek, vatandaşlarımızın evde daha güzel vakit geçirmelerini istiyoruz. Bu kapsamda Türk Pop müziğinin sevilen ismi Irmak Arıcı, 17 Nisan Cuma günü saat 20:00 de Elbistan Belediyesi Resmi instagram hesabından sevenleri ile buluşacak. Şehrimiz Sanatın ve festivallerin şehri olacak. Tüm halkımızı bu konsere davet ediyorum. Elbistanlı vatandaşlarımız bu güne kadar kurallara riayet etti, bundan sonrada edeceklerinden hiç şüphem yok. Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını rica ediyorum. Güzel günler çok yakın, biraz daha sabır. Sizler yeter ki evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz ve her türlü tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz” dedi.