Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü binasında Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde hizmet yapan kadın personelle yemekte biraraya gelen İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve eşi Nahide İnci, personelin kadınlar gününü katlayarak Hediye ve çiçek takdim ettiler. Bu vesileyle kadın personelin görev esnasında karşılaştıkları güçlükler, sorun ve talepleri, fedakarlıkları ve başarıları konuşuldu. Kadın polislerin, mesleki görevlerinin yanı sıra anne ve eş olmalarının, gece gündüz demeden her iki görevi de aynı anda yürütmelerinin ne kadar büyük bir önem taşıdığı vurgulandı.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci 'nin eşi Nahide İnci, kadın personelle tek tek sohbet ederek moral verdi. Gerçekleştirilen bu etkinlikten çok memnun olduklarını dile getiren kadın personel, birlik ve beraberlik içinde güzel bir çalışma ortamları olduğunu, takdir görmekten ve takdir edilmekten mutlu olduklarını, Emniyet Müdürlüğünde türlü görevi severek yaptıkları bir ortam olduğunu belirttiler.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, "Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun. Bizim için 8 Mart bir günden ibaret değil. Hergün kadınlar bizler için önemli. Çünkü hepimizi dünyaya getiren bir kadın. Bugün mesaideki kadın arkadaşlarla biraraya geldik. Bu vesileyle bir sıkıntısı, önerisi ve görüşü olan varsa kapım sizlere her zaman açıktır. Görevimiz disiplin mesleği, bunun yanı sıra sosyal hayatımızı da en iyi şekilde geçirmeliyiz. Bayan polis olarak çalışmak sizler için gerçekten yıpratıcı olduğunun farkındayım, özverinizin farkındayım, görev dışında evde de sorumluluk sahibi olduğunuz için büyük fedakarlık yapıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çevre illere gezi gibi değişik aktivitelerinin olacak. Biz her zaman sizlerin yanındayız" şeklinde açıklama yaptı.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Eşi Nahide İnci, kadın personel ile birlikte günün hatırası olarak fotoğraflar çektirdi.