Kongre sürecine başlayan Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatında Göksun ilçe başkanlığı görevine tek aday olan mevcut başkan Mustafa Akgül yeniden seçildi.

Göksun Kapalı Spor Salonu’nda yapılan 7.olağan kongreye İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in yanı sıra milletvekilleri İmran Kılıç, Cihat Sezal, Kahramanmaraş İl Koordinatörü Muhammet Özer, İl Başkanı Ömer Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan başkan Mustafa Akgül katılımcılara teşekkür edip, yeni dönemde de Göksun’un ihtiyaçlarının giderilmesi ve ak partinin daha da güçlü hale gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın kendi dönemlerinde yapılan hizmetlere değindi. Aydın, seçim kampanyalarında verdikleri sözleri birbiri ardına yerine getirdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de il merkezi ve ilçelerde projelendirme ve program çalışmalarını tamamladıklarını belirterek bütün ihtiyaçları sıralama doğrultusunda gidereceklerini söyledi.

Ak Parti il Başkanı Ömer Debgici’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ak parti bayrağını bir adım ileri götürmek için mücadele edeceklerini, milletin ihtiyacı olan hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş il koordinatörü Muhammet özer Türkiye’nin 2002 yılından itibaren kendine gelmeye başladığını söyledi.

Milletvekilleri Cihat Sezal ve İmran Kılıç’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek elini güçlendirmek için herkesin elinden gelen gayreti yapması gerektiğini söyledi.

İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’te konuşmasında önemli konulara değindi…

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. Mevcut başkan Mustafa Akgül kongrede güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Göksun İlçe Başkanlığı görevine seçildi.