Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına Kahramanmaraş halkından dan destek gelmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şazibey Halk Pazarında balıkçı esnafı Milli Dayanışma Kampanyası'na bir günlük kazancı ile bağış yaptı.

Balıkçı esnafı balık tezgahına 'bugünkü satşlarımız bizi bize yeteriz kampanyasına' yazılı kağıt astı.

Balık tezgafındaki yazıyı görüp okuyanlar uygulamanın son derece yerinde olduğunu ve milli dayanışmaya sonuna kadar destek vereceklerini belirtiyor. Balık almaya geldiği  ve tezgahdaki mesajdan etkilendiğini ifade eden vatandaş, "Biz bize yeteriz kampanyası dahilinde, balıkçımız bir kampanya başlatmış. Böyle bir kampanya başlatan, işletme sahibine sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer işletmecilerde bunu örnek alarak, sayıları daha da çoğalır"dedi.



Kampanyaya destekte bulunan İbrahim Sarı "Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyasına karınca kararınca desteklerimizi vermeye başladık. İnşallah esnaf olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Şu an gün birlik ve beraberlik tek yumruk olma zamanı dualarımız inşallah hep birlikte bu sıkıntılardan kurtulması için. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu davete en güzeli ile icabet etmeye çalışıyoruz. Biz desteğimizde bulunduk. Tüm vatandaşlarımızı da kendi bütçeleri ölçüsünde bu desteğe yardımcı olmaya davet ediyoruz." dedi.