Kahramanmaraşlıları sürekli olarak evde kalmaları konusunda uyaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, farkındalığı ileriye taşıyarak Kahramanmaraş'daki trafik lambalarına da "Evde kal" uyarıları yapıştırmaya başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, vatandaşların sosyal mesafeyi korumaları gerektiğini hatırlatarak "Evde kal, evde hayat var" çağrısını yineledi.

Türkiye'de de vaka sayısı hızla artan koronavirüs salgınına karşı vatandaşları uyarmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş genelindeki pazar yerleri ve  toplu taşıma araçlarından sonra trafik lambalarında da "Evde kal" uyarısı yapmaya başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafik ışıklarına yazdığı evde kal yazısı ile halka evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nce il merkezinde trafik ışıklarına yazdığı “evde kal” kelimeleri ile halka sokağa çıkmayın çağrısı yapıyor.

Öte yandan ise Büyükşehir belediyesi şehir merkezinde bulunan alt geçitlerin girişlerinde ise “evde kal, evde hayat var” kelimeleri ile vatandaşlara uyarılarda bulundu.