Kahraman Aslanlar' mıza Teşekkürler başlığıyla yayınlanan paylaşımda "Kahraman çalışanlarımız, ülkemizin zor zamanında gerekli tedbirleri atarak sağlığından taviz vermeden üretmeye devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu adına yapılan paylaşımda: “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve pandemi haline gelen Koronavirüs küresel tehdidine karşı devletimizin tüm kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, sağlık çalışanlarımızı, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve vatandaşlarımızın topyekûn bir mücadele ruhuyla hareket etmektedir.

Kipaş Holding, kurulduğu 1984 yılından bu güne kadar insan odaklı yönetim anlayışıyla, faaliyet gösterdiği tekstil, çimento, enerji, eğitim ve kağıt sektörlerindeki başarılarıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı öncelikli görev edinmiştir.

Bazılarımız evinde bilgisayar karşısında, bazılarımız direksiyon başında, bazılarımız ise üretim tesislerimizin sürekliliğini ve ülke ekonomimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz, tam bir takım ruhuyla ve omuz omuza görev bilinci ile mücadele vermekte.

Bu vesileyle; çalışanlarımızın emeklerinden her zamankinden daha kıymetli hale geldiğini biliyor, faaliyetlerimizin sürdürülmesinde gösterdikleri takdire şayan fedakârlıkları ve kahramanlıkları için tüm Kipaşlılara teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.