Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat ilçesinde bulunan Menekşe Anaokulu pandemi sürecinde de öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Sınıf öğretmenleri Ramazan Bayramına yaklaştığımız bu günler de minik öğrencileri için sürpriz hediyeler hazırladı.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitimlerine devam eden minikleri evlerinde ziyaret eden okul yönetimi ve sınıf öğretmenleri kendi elleriyle hazırlamış oldukları hediyeleri verdi.

Menekşe Anaokulu Müdürü Fatma Bodur Aksu Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Bodur “Pandemi sürecinde öğrencilerimizden ayrı kaldığımız için üzgünüz ama bu bayramda onlara bir nebze de olsa yanlarında olduğumuz hissettirmek istedik. Ben şahsım ve okul yönetimim adına sınıf öğretmenlerimiz Mürvet Karakuyu Gitmiş ve Ayşe Özaltınkıran’a çok teşekkür ediyorum, yapmış oldukları bu sürprizler ve düşünceleri için” diye konuştu.

Menekşe Anaokulu Sınıf Öğretmeni Mürvet Karakuyu Gitmiş ise “Evlatlarımızı çok özledik ve en kısa zamanda onlarla bir arada olmak istiyorum. Önümüz bayram ve bizde Ayşe hocam ile birlikte böyle bir sürpriz yapalım dedik, onları mutlu görmek bizler çok mutlu ediyor” dedi.

Menekşe Anaokulu Sınıf Öğretmeni Ayşe Özaltınkıran’da “Öğrencilerimizi bizler kendi evlatlarımız gibi görüyoruz. Emin olun okulun önüne geldiğimiz andan itibaren hüzünleniyoruz. Umut ediyorum ki bu zor günleri en kısa zamanda atlatırız ve evlatlarımızla yine aynı ortamı paylaşırız” diye konuştu.