Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, “ başkonuş yaylası kahraman şehrimizin 100’üncü yılını kutladığı bugünlerde Türkler geliyor gibi milletimizi ve ümmetimizi anlatan filme av sahipliği yapmak bizim için gurur verici, biz sinemanın gücüne çok inanıyoruz. Sinema ne kadar yüksek olursa, büyük olursa turizm açısında bizleri daha da ileri taşıyacağını biliyoruz. Burada MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın vesilesiyle Mehmet Bozdağ’ını ağırladık. Mehmet bozdağa ekibine ve oyuncu kadrosuna çok teşekkür ediyorum. Biz onlara Kahramanmaraş’ı açtık onlarda bize gönüllerini açtılar.



Başkonuş yaylasında da çok güzel bir tatil yaptılar. Ve aynı zamanda da burayı görmek fırsatı yakaladılar. Burada bir film bir dizi çekilebileceğini ben buna gönülden inanıyordum zaten, onlarda bu inancıma ortak oldular savulsunlar. Şimdi tarih vermeyi zaman vermeyi çok istiyorum şuan çok ta heyecanlıyım, lakin veremiyorum bunu sürpriz olması isteniyor benden ama çok güzel sürprizler geliyor kahraman şehrimize, çok güzel hediyeler vereceğiz Kahramanmaraş’a inşallah” dedi.


“Müsiad Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan Beyin Katkısı Çok Oldu”

“MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan beyin vesilesiyle başlayan sonrasında bizim çabalarımızla Türkler Geliyor film ekibini buraya getirmeyi başardığımız bir projeydi. Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul'un devamı biliyorsunuz. Burada o kadar güzel ağırladık ki akabinde telefon görüşmesi yapıp bize güzel haberler verdiler. Burak Özçivit ile beraber Kuruluş Osman dizisi ekibi Kahramanmaraş'a gelecek. Sağ olsunlar bize de bu vesileyle çok güzel jest yapıyorlar. Bakın şu da olabilirdi film ekibi diye buraya 3,5 figüranda gönderebilirlerdi. Sırp Kralı Nazar'ı oynayan Levent Özdilek geldi, Sungur bey, Emre Kıvılcım geldi. Dombura'nın bestecisi filminde müziklerini yapan isimler de geldi buraya biz ona Başkonuş ‘ta klip çektik” dedi.


Erdoğanyılmaz, sözlerine şöyle devam etti .”Ben aksu TV ailesine ayrıca teşekkürde bulunmak istiyorum. Çünkü bu benim için 5 aylık bir projeydi bu proje esnasında gerçekten varlığınızla her zaman yanımızda oldunuz. Başta Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit’e, Gelen Müdür Yardımcısı Erol Öner’e, Muhabir Arkadaşımız Gökhan ÇALI ’ya ve Aksu TV ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Gökhan çalı