2019-2020 okullar arası il şampiyonalarında artistik jimnastik minik bayanlar a kategorisi il ikinciliği, b kategorisi il üçüncülüğü ve En İyi Seri dalında ise il ikincisi oldu. Eğitimin lider aslanları “akıl oyunlarında” da zirvede yerini koruyor.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları (TAZOF) ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları İl Şampiyonasında,

Q-BİTZ – İl 1.si Kerem UÇAR

PENTAGO – İl 1.si Oğuzhan Aziz BAKACAK

EQUILIBRIO – İl 2.si Mehmet KILINÇKIRAN

PENTAGO – İl 3.sü Kuzey AÇIKSARI

PENTAGO – İl 4.sü Ekrem Zahit ÖZKARS olmuştur.

Özel kipaş eğitim kurumları Yıldız Kızlar Yüzme İl Şampiyonasında yarışan öğrenciler, 200 m Kurbağalamada İl 2.si 100 m Kurbağalamada İl 3.sü, Sırt Üstü Yüzmede İl 3.sü, Serbest Stilde İl 4.lüğü derecelerini elde etti.



Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "Hayallerini Sahneye Taşı Gençler Arası Tiyatro Yarışması’nda "Hayallerin Hayalim Olsun" adlı oyunuyla İl İkincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası basketbol turnuvasında gruplardan namağlup lider olarak çıkan Genç Erkek Basketbol Takımı göz dolduran oyunu ile herkesin beğenisini toplarken başarısını il üçüncülüğü ile taçlandırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası voleybol turnuvasında Genç Bayan Voleybol Takımı ise İl İkincisi oldu.

Özel Kipaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Yıldızlar Bayan Voleybol Takımı da İl Şampiyonu olurken. Kahramanmaraş’ı 16-19 Nisan tarihlerinde Bölge Şampiyonasında temsil etmeyi hak kazandı.

Haber: Gökhan Çalı