Özel Kipaş Eğitim Kurumları Kipaş Giriş Sınavını gerçekleştirdi. Sınava 4.5.6. Ve 7. Sınıf öğrencileri katıldı.

Ortaokul müdürü Mücahit Dağdelen, sınav sonrasında öğrencilerin başarı durumlarına göre kurum olarak başarı bursu, ihtiyaç bursu başvuru hakkı ve kayıt haklarının belirlendiğini söyledi.


Dağdelen, Özellikle eğitime sunduğu katkı ve ihtiyaç bursu kontenjanları konusunda büyük destek olan Kipaş Holding ailesine ve Nezihe Sinem Öksüz Dedebayraktar’a ve sınava yoğun ilgi gösteren Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Ortaokul müdürü Mücahit Dağdelen, konuşmasına şöyle devam etti. “2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde kipaş eğitim kurumlarında okuyacak olan lider aslanlarımızı belirliyoruz. Bugün kipaş giriş sınavını gerçekleştirdik. 4.5.6. Ve 7. Sınıf öğrencilerimize yaptığımız bu sınavda başarı bursularımızı, ihtiyaç burslarımızı ve okulumuza kayıt hakkını elde etme durumunu tespit etmiş olacağız. Okulumuza güzel bir yoğunluk var, heyecanlıyız öğrencilerimiz de heyecanlı, bu yoğunluktan dolayı Kahramanmaraş halkına ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

‘Kipaş Holding Ailesine teşekkür ederiz’

Tabi bu anlamda bir teşekkürü daha ifade etmek isterim. Özellikle eğitime sunmuş olduğu katkılardan dolayı ve başarı bursuyla ve ihtiyaç bursuyla özellikle bir hayır çarşısı açan ve bu anlamda bizleri senelerdir destekleyen Kipaş Holding Ailesine ve değerli kurucumuz Hanef’i Öksüz beye ve kurucu temsilcimiz Nezihe Sinem Öksüz Dedebayraktar, hanımefendiye teşekkür ediyoruz.

‘Ülkemize lider yetenekli öğrenciler yetiştiriyoruz’

Zira burası yarı vakıf sistemiyle çalışan bir okul, bu anlamda ihtiyaç burslu öğrencilerimizi okutuyoruz ve mesleki anlamda da ayrı bir bu bizim için haz noktası oluyor. Ülkemize, devletimize katkı sağlıyoruz ve ülkemize lider yetenekli öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu anlamda kutlu yolculuğumuz devam ediyor.

‘4 bin öğrenci eğitimin lider aslanlarına katılmak için sınavda ter döktü’

Katılım olarak yaklaşık 4 bin öğrencimiz bu sınava katıldılar. Tabi en yüksek katılım seviyesi olarak 4. Sınıflarımız bu anlamda daha yüksek, senelerdir güzel, kaliteli sınav yapan bir kurum olarak halkımızda kipaş eğitim Kurumları’nın bu sınavına teveccüh gösteriyorlar çünkü belirleyici bir sınav olduğunu düşünüyorlar. Bizde bu anlamda hizmet vermekten mutluyuz” dedi.
Sınav sonuçlarının okul Web sitesinden 16 Mart pazartesi günü ilan edileceği ifade edildi.

Haber: Gökhan Çalı