Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele de büyük gayret ve öz verili bir şekilde emek veren ilçedeki tüm sağlık çalışanlarımıza tatlı ikramının yanı sıra eldiven, maske ve kolonya ikramlarında bulunduk.

Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan konuşmasında; Bugün de sağlık personellerimize moral motivasyon vermek amacıyla kolonya eldiven ve maske dağıtımı yaptık. Bunun yanı sıra tatlı ikramında bulunduk. Bizde belediye olarak elimizden gelen hijyene önem veriyoruz. Gerek dezenfekte etmemiz gerek vatandaşlarımıza eldiven maske dağıtımı yapmamızın amacı, burada sağlık çalışanlarımızın yükünü almak onlara daha rahat çalışma imkanı sunmak. Kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun bütün sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.

Hemşire Nagihan Coşkun konuşmasında ise; Türkoğlu Devlet Hastanesinde çalışmaktayım Ülkemiz olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde tüm sağlık çalışanlarımız adına hastanemiz olarak Türkoğlu Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halkımıza evde kalın diyoruz. Biz üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyoruz. Sizden ricamız bize destek olmanız inşallah bu süreç bitecektir diyorum.