Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla +1 Sevgi Festivali düzenledi.
Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen +1 Sevgi Festivali’nde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, önemli olanın engellerin yürekte olmaması olduğunu söyledi.
Daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Tuncel ve AK parti Milletvekili İmran Kılıç birer konuşma yaptılar.
Açılış konuşmalarının ardından eğlence programına geçildi ve özel eğitim okullarında okuyan öğrenciler sırasıyla gösterilerini sunarak gönüllerince eğlendiler.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Aksu Haber Mikrofonlarına Down Sendromu Farkındalık Günü Hakkın Da Açıklamalar Da Bulundu
Ak Parti Kahramanmaraş Millet Vekili İmran Kılıç Aksu Haber Mikrofonlarına Bu Anlamlı Günde Down Sendromu Kardeşlerimizle bir arada olmaktan Mutluluk Duyduk Dedi
Dev Oyun Parkurunda şişme oyun gruplarında eğlenen çocuklar, Palyaço, Nasrettin Hoca, Keloğlan gösterilerinin yanı sıra yöresel oyunlar oynandı ve konser düzenlendi.