Okul Müdürü Çaka;
Daha Önce Birçok Okul Ve Çeşitli İllerde Görev Yapıp Birden Çok Spor Müsabakasına Öğrencilerimle Birlikte Katılma Şansım Oldu. Kimi Zaman Kazandık Sevindik Kimi Zaman Kaybettik Kendimizi Teselli Ettik. Bu Müsabakaların En Nihai Sonucudur Elbette. Ama Hartlap Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Düzenlemiş Olduğumuz 15 Temmuz Şehitlerini Anma Ve Demokrasi Koşusunun Anlam Önemi Duygusu Bende Çok Daha Farklı Oldu. Ne Kazanma Ne De Kaybetme Duygusu İdi, İçimizde Ki Sadece Ve Sadece Gençlerimize Bu Güzel Ülkemizin Emanetini Nasıl En Güzel Şekliyle Bırakırız Duygusu Hâkimdi, Elbette Şehitlerimizin İçimizde Yarattığı Hüzün De Hâkimdi. Rabbimden Tüm Gençlerimize Ülkemize Vatanımıza Her Daim Hayırlı Yarınlar Nasip Etmesini Dua Ediyorum. Şehitlerimizi Rahmet Ve Minnetle Yâd Ediyorum.

Netice Olarak Bu Anlamlı Etkinliğe İştirak Ederek Bizlerle Aynı Duygu Ve Düşünceleri Paylaşan Çevre Okul Müdürleri İle Beden Eğitimi Öğretmenlerine Ayrıca Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokul Öğretim Üyesi Eski Milli Güreşçimiz Yrd.Doç.Dr.Haydar İşler Hocamıza Da Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Beden Eğitimi, Spor Öğretmeni Ali Kaplan;
Öğrencilerimizin Azmi Ve Heyecanları Bizler Çok Mutlu Etti. Şehitlerimizi Ve 15 Temmuz’u Unutmamak İçin Yine Böyle Etkinlikler Yapmaya Devam Edeceğiz.