Başkan Ünal, 18 yıldan beri her krizi en iyi şeklide yöneten AK Parti’nin Pandemi krizini de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında en iyi şekilde Türkiye’nin bu krizi yönettiğini söyledi.

Ünal, “Bugünlerde her birimizin söylediği bir şey var iyi ki Recep Tayyip Erdoğan var iyi ki Ak Parti var dediğimiz günler aynı zamanda çünkü 18 yıldan beri her krizi en iyi şeklide yönettiği gibi AK parti Pandemi krizini de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında en iyi şekilde Türkiye bu krizi yönetiyor. Ve diğer ülkelerle mukayese edilemeyecek kadar iyi yönetiyor. Yani bugün dünyanın süper güç olarak gördüğü Amerika’nın ne durumda olduğunu hepiniz görüyorsunuz. İspanya’yı, Belçika’yı, Hollanda’yı, İtalya’yı söylemeye gerek bile görmüyorum. Türkiye hem kendisine yeten hem de cumhurbaşkanında bakanlarına milletvekillerinde belediye başkanlarına varıncaya kadar muhtarlarından sivil toplum kuruluşlarına varıncaya kadar son derece yüksek bir koordinasyonla ham dolsun bu süreci atlatıyoruz” dedi.

Ak parti genel başkan yardımcısı Mahir Ünal, sosyal medyada dolaşan yalan ve iftiraların çok büyük boyutlara geldiğini söyledi.

Başkan Ünal, koronavirüs sürecinde yapılan yardımların ulaşımı konusundaki sıkıntılara netlik getirdi.

150 kişiye ulaşıyoruz 151. Kişi bir kişi, bir ilçede bir vatandaşımız oturmuş video çekmiş belediye başkanına, milletvekillerine ağzına geleni saymış çünkü kendisine yardım ulaşmamış, güzel kardeşim bir sonra kendisine yardım ulaştı. Ama senin bize yaptığın hakaretleri biz duymadık bile bu arkadaşımız bize hakaret ediyor da aman biz bunu görmezden gelelim demedik. Hemen yardımını ulaştırdık. Sağolsun Elbistan belediye başkanımız yardımını ulaştırdı. Yine Kahramanmaraş valiliğimiz büyükşehir belediyemiz her gün listeler oluşturup nerde bir yardıma muhtaç varsa muhtarlıklarımızla da koordinasyon içerisinde içişleri bakanlığımızın oluşturduğu vefa Grupları ile her yere ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Ünal, yalan haber yapanlara da sert dille tepkisini gösterdi.

Haber: Gökhan Çalı