Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında sanatçı ve sporcuların da yer aldığı bir grup ünlü isim Hatay'a gitti.

İstanbul'dan kalkan uçakta, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Deniz Seki, İbrahim Tatlıses, Emel Müftüoğlu ve Mustafa Sandal ile milli sporcuların da olacağı öğrenildi. Sanatçı ve sporcuların Zeytin Dalı Harekatı'na destek için sınıra gidecekleri belirtildi. TVNET'ten Hilal Güven Özbey, Yeni Şafak yazarları Mehmet Acet ve Hasan Öztürk'ün de aralarında bulunduğu gazetecilerin de bulunduğu uçak Hatay'a indi.

Beşiktaş'tan üst düzey destek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve oyunculardan Gökhan Gönül ile Oğuzhan Özyakup, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için sınıra gidiyor.

Ünlü isimler duygularını şöyle anlattı:

Yavuz Bingöl: Sınırdaki askerlerimize moral ziyaretine gidiyoruz.

Hülya Koçyiğit: Daha önce de gittik, askerimize moral vermeye. Şimdi de onlara teşekkür etmeye gidiyoruz. O silah arkadaşlarına tebriklerimizi iletmeye, şehitlerimize de rahmet dilemeye gidiyoruz.

Ajda Pekkan: Şehitlerimizin silah arkadaşları var, onların da orada bir morale ihtiyacı var. Biz de yanlarında olacağız. Allah ülkemizi, vatanımızı korusun.

Emel Müftüoğlu: Ben bir asker kızıyım. Dünyada kutsal meslekler var, askerlik, polis ve öğretmenlik. Askerlerimize bizzat teşekkür etmek isteriz.

Sibel Can: Çok güzel bir türkü söyledik Afrin'le ilgili. Ben de yorumlama şansına sahip oldum. Şu anda moral için oraya gidiyoruz.