Hasan ve Zehra Tıraş Vakfı tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun temelleri atıldı.
Hasan Ve Zehra Tıraş Vakfı yöneticileri Pazarcık ilçesinde ihtiyaç duyulan 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun yapılması için Pazarcık belediye başkanı İbrahim Yılmazcan ile iletişime geçti.
Temel atma töreni ilk olarak sağlık hizmetleri istasyonun ilk betonunun dualar eşliğinde dökülmesi ile başladı.
Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve Pazarcık belediye başkanı İbrahim Yılmazcan’ın açılış konuşması ile devam etti.
Daha sonra Merhum Hasan Tıraş Ve Eşi Zehra Tıraş tarafından kurulan vakfın yönetim kurulu başkanı olan Mustafa Tıraş böyle güzel bir hizmet için kolları sıvadıklarını belirtti. 
Pazarcık kaymakamı Dr. Adil Nas ise ülkemizde sağlık alanında son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını dile getirdi.
Son olarak bu güzel faaliyetin en büyük destekçilerinden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç te Pazarcık’a 3. Kahramanmaraş’a ise 47. 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun inşa edildiğini vurguladı. 
Program sonunda Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Zehra Tıraş’a Kur’an-ı kerim hediye etti.
Temel atma törenine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, ilçenin önde gelen kanaat önderleri ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.