Afşin Belediyesi, merkez ilçeler ve kırsal dâhil olmak üzere 12. sınıf öğrencilerine isme özel ajanda ve anahtarlık hediye etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, beraberinde Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, yarıyıl tatilinin gelmesinin ardından sınava girecek 12. Sınıf öğrencilerine moral ve motivasyon vermek amacıyla isme özel ajanda ve anahtarlık hediye ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Bugün okullarımızı ziyaret ediyoruz. Hayatın yeni bir aşamasında olan üniversite sınavına girecek öğrencilerimiz var. Onları motive etmek adına küçük birer hediye yaptırdık. İsimleri yazılı özel ajanda ve anahtarlığın öğrencilerimize moral olması adına tüm öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim yaşamında hepsine başarılar diliyoruz. Bizim için hepsi çok özel, hepsi çok değerli onun içinde hepsine çam sakızı çoban armağanı hediye hazırladık. İnşallah üniversite sınavında iyi bir sonuç alırlar bizlerin gururu olurlar. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Afşin Belediyesinin eğitime çok önem verdiğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, eğitim camiasıyla belediyenin iç içe çalışarak önemli başarılara imza atacağını kaydetti.

Safi, “Afşin Belediye Başkanımız her zaman milli eğitim camiasının talep ve isteklerini kendi imkânları ölçüsünde yerine getirmeye çalışmıştır. Bugünde son sınıf öğrencilerine unutulmaması adına isimlerine özel ajanda ve anahtarlık hediye ettik. Ben Afşin Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor, öğrencilerimize de bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Milli eğitim camiasıyla belediyenin iç içe olması gerektiğini, birlikte hareket etmeleri gerektiğini ve her iki kurumunda zaman zaman bir araya gelmesini temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ise, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ederek, adaylık sürecinde başarılar diledi.

Turan şu ifadelere yer verdi; “Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın şimdiye kadar kurumumuza ihtiyaç duyulduğu anda yaklaşımlarından ve bizim resmi işlemlerimizi kolaylaştırmalarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra başkanımızın belediye ile ilgili projelerinde ilçemize yapacağı yatırımlarda da kolaylıklar dilerim. Başkanımıza girdiği yarışmada da başarılar diliyor, öğrencilerimize iyi tatiller diyorum”