Ellinci evlilik yıl dönümünü baş başa yemek yiyerek kutlayan anne babaya evlatlarının yaptığı sürpriz örnek olacak türden.

69 yaşındaki Hayati Yalçınöz,  66 yaşındaki eşi Sebahat Yalçınöz ile birlikte Selçuklu Sofrasında yer ayırtıp, az sonra yaşanacak gelişmelerden habersiz bir şekilde baş başa yemek yiyerek ellinci evlilik yıl dönümünü kutluyorlardı.

Çocuklarının haber vermesi ile de haber kameramız restorandaydı. Reklam çeker gibi gözükerek bu mutlu anı görüntüleyen ekibimiz,  ellinci yıl dönümünü tesadüfen öğrenmiş gibi davrandı.

İlçeye bağlı kırsal Çatova Mahallesinde yaşayan Yalçınöz ailesi, çocuklardan uzak bir yıl dönümü yaşadıklarını sandılar ama yanıldılar.

Değişik ilerde yaşayan çocuklarını bir anda karşısında gören karı koca ne yapacaklarını şaşırdılar. Sonra da hasretle yavrularına sarıldılar. Selçuklu Sofrası işletmecileri de bu mutlu anı konfetilerle kutladılar.

Anne Sebahat Yalçınöz gözyaşlarına uzun süre hâkim olamadı.

Sekiz çocuk dünyaya getiren Hanifi, Sebahat Yalçınöz çifti mutluluklarını Aksu Haberle paylaştılar. Evlatlarından memnun olduklarını belirten anne baba, herkesin böyle evlatlara sahip olmasını dilediler.

Anne babalarının evlilik yıldönümünde onları yalnız bırakmamak için yaptıkları organizede buluşan çocukları, herkesin anne ve babasına sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, nerede yaşarsak yaşayalım ailemiz bizim için çok önemlidir. İnşallah her kes anne babasına sahip çıkar diye konuştular.

Koskoca elli yılı geride bırakan Yalçınöz çifti nasıl evlendiklerini anlatıp, günümüzün sorunu boşanmaların yaşanmaması için yapılması gereken püf noktalarını sıraladılar. İşin en başında ise saygı ve sabır geliyor.

Yalçınöz ailesi bu mutlu günde bir araya gelmenin verdiği sevinçle hep birlikte yemek yiyip, geçmişi yâd ettiler.