Yeni kentleşme yolunda ilklere imza atmakla kendini gösteren Afşin Belediyesi Atilla İmamoğlu, Karabağ Parkı ve Rabia parkı çalışmalarının ardından yeni dönemde 100 günlük eylem planı kapsamında şimdi de Bayırbucak Türkmen Parkını Afşinlilerin hizmetine sunmayı
hedefliyor.

Efsus Turan Mahallesinde çalışmaları devam eden parkta incelemelerde bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Mahalle Çocukları ile birlikte Açıklamalarda bulundu;” Bayırbucak Türkmen Parkındayız, 100 günlük eylem planımız kapsamında Efsus Turan Mahallemizde oluşturduğumuz parkımız. Oyun Gruplarımızı kurduk şu an itibariyle sert zemin çalışmalarımız ile devam ediyoruz. Çok kısa sürede inşallah hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Yakın zaman çerçevesinde çalışmaların tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Başkan Güven sözlerine şöyle devam etti;” Bu bölge apartmanların yoğun olduğu ve yeni oluşan bir yer. Bu bölgede ihtiyaç vardı çocuklarımızın eğlenebilecekleri, ailelerinin güvenle kullanabileceği bir yer. Yavrularımız şimdiden oynamaya başlamışlar bu bizi mutlu ediyor. İnşallah sert zemin ve yeşillendirme çalışmalarının ardından çok kısa sürede mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun diyorum” ifadelerinde bulundu.