Afşin Belediyesi tarafından Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarının Çatısına Dev Türk Bayrağı çalışması yapıldı.

Bugün tamamlanan Dev Türk Bayrağı yüzlerce Metre yükseklikten bile rahatlıkla görülebiliyor.

Afşin Belediyesinden yapılan açıklamada, Son zamanlarda Milletimizin Türk Bayrağına olan sevgisi Afşin Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile zirveye taşındı. Afşin Belediyesi tarafından 3 bin 330 metre kare alana kurulan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarının Çatısına Dev Türk Bayrağı çalışması yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi” Ülkemiz, askerimiz mazlumlara adalet götürmek ve sınır güvenliğimizi korumak için başlattığı seferimiz devam ediyor. Bizi bir araya toplayan, bir arada tutan değerler var. Bu değerlerin en başından bayrağımız geliyor. Bu bayrağın gölgesini Rabbim bizlerden eksik etmesin. Biz de Afşin Belediyesi olarak Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ve 3 bin 330 metre kare alana kurulu olan Cevlanlı Oğlu İbrahim Efendi Yaş sebze ve Meyve Pazarının çatısına devasa Türk Bayrağı Motifi işledik. Yaptığımız çalışma yüzlerce metre yükseklikten dahi görülebilmekte. Türk bayrağını gördükçe bizim moralimiz düzeliyor. Bu bayrağı gördükçe bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor” ifadelerinde bulundu.