Afşin MYO Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Tuncay Yeşilkaynak, görevini Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu’na devretti.

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, okula verdiği hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Yeşilkaynak’a teşekkür etti.

Afşin’de bulunan meslek yüksekokulumuz bölgeye özgü bölümleri içermesi, öğrenci ve öğretim elemanı sayısı bakımından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitemizin önemli yüksekokullarından bir tanesi. Öğrencilerimizin uygun ortamda ders ve laboratuvar ortamlarının olduğu, kendine has binası olan okulumuzda eğitimin kalitesi ve öğrenci memnuniyetini ön plana çıkartıyor. Bugüne kadar Afşin Meslek Yüksekokulumuzda herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bu manda Yüksekokul Müdürümüz Tuncay Yeşilkaynak ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugün okulumuzda müdürlük görevine atanan Tamer Rızaoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum ve başarılar diliyorum. ” açıklamasında bulundu.

Görevi süresince öğrencilere, okula ve ilçeye güzel hizmetler yapmaya çalıştığın söyleyen Prof. Dr. Tuncay Yeşilkaynak, “Görev sürem boyunca her türlü desteği sağlayan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a ve rektör yardımcılarımıza, Afşin Kaymakamımız Ahmet Can Pınar ve Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ediyorum. Bundan sonra görevi Tamer Hocamıza devrediyoruz ve bayrağı daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum. Yüksekokulumuzu akademik ve bilimsel anlamda daha ileriye taşıyacağından eminim. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum.

Yüksekokulun kalkınması adına hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elinden gelen bütün gayreti göstereceklerini dile getiren Afşin MYO Müdürü Doç. Dr. Tamer Rızaoğlu, “Bu görevi bana layık gören üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a ve rektör yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu görevler kelimemin tam manasıyla bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı müdürümüz Tuncay Hocamıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da yüksekokulumuzun çizgisini daha üst noktalara taşımaya çalışacağız. Tabi bu Rektörlüğümüzün desteğiyle, yerel yöneticilerimizin desteğiyle olacak Hep birlikte öğrencilerimize, Afşin’imize hizmet etmeye devam edeceğiz”

Afşin MYO’daki devir teslim töreninin ardından, Prof. Dr. Yeşilkaynak, vekaleten yürüttüğü Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdürlük görevini de Doç. Dr. Rızaoğlu’na devretti.

Törene, Afşin Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Nusret Karataş, Afşin Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nedim Kılıç, öğretim görevlileri katıldı.