AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, onikişubat Belediye başkanı ve adayı Hanefi mahçiçek ve elbistan belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek Partililerle buluştu ve 31 Mart yerel seçimleri için Start verildi.

Parti Teşkilat binasında kalabalık coşkulu bir heyet tarafından karşılanan AK Parti heyeti Vatan çiçeklerle karşılandı Parti binasına geçen heyet burada Partililerle buluştu.

AK Parti elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur yaptığı açılış konuşmasında karşılama törenleri nişan karşılama töreninde yüzlerce kişinin katılması soğuk havaya rağmen AK Parti heyetinin coşkuyla karşılanmasının kendilerinin tüylerini diken diken ettiğini söyledi

Elbistan belediye başkan vekili Ahmet tıraş da konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

AK Parti elbistan belediye başkan adayı Mehmet Gürbüz de yaptığı konuşmasında Baba ocağına belediye başkan adayı olmasının kendisini onurlandırdığını söyledi.

Gürbüz belediyecilik deneyimlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile omuz omuza vererek Elbistan’a yeniden imar ederek göstereceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör de Mehmet Gürbüz'ün deneyimli bir isim olduğunu ifade etti.

Güngör belediyecilik tecrübelerini Büyükşehir ve elbistan İlçe Belediyesi olarak Birlikte hizmet ederek şehri halka yansıtacaklarını söyledi ve Elbistan’a yeniden imar edeceklerini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç da yaptığı konuşmada Kahramanmaraş ve Elbistan'da önemli işlere imza atacaklarını ifade ederek desteklerinin halkın halktan destek istedi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir de yaptığı konuşmasında coşkulu karşılamadan dolayı AK Parti elbistan teşkilatına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Özdemir konuşmasında Hayrettin Güngör ve Mehmet Gürbüz'ün Cumhurbaşkanın cumhurbaşkanının görevlendirilmesi ile özel olarak Kahramanmaraş ve Elbistan’a gönderdiklerini söyledi.