Elbistan programına amcası Fatih İnan’ın Ayşe Yüce ile hayatını birleştirdiği düğün merasimine katılarak başlayan İnan, çifte mutluluklar diledi.

İnan, beraberindeki heyetle birlikte, Elbistan ilçe teşkilatında partisinin kuzey ilçeler gençlik kolları toplantısına katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve gençlik kolları yönetim ve üyelerince coşkulu bir şekilde karşılanan İnan Başkan Tıraş’ı ziyaret edip, gündeme dair görüş alışverişinde bulundu.

Gençlik kolları buluşması, Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Özgür Küsmen ve Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı’nın konuşması ile başladı.

Programda AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş ile Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’de konuşma yaparak ak partinin gençliğe verdiği öneme değindi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’da konuşmasında yaptıkları çalışmalara değindi.

Heyet ziyaret sonrası Afşin’e giderek Afşin Gençlik Kollarının özel hazırlamış olduğu doğum gününe katılım sağladı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan doğum günü sürprizinin ardından açıklamalarda bulunarak ak gençlik olarak 81 ilde doğum günü etkinliklerimizi sürdüreceğiz dedi.

Heyet son olarak nisan ayında bölücü terör örgütünün hava saldırısı sonucunda şehit olan şehit Ahmet Akdal’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan Şehit Ahmet Akdal’ın ailesiyle sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.