AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal Elbistan ilçesinde kaymakamlığın düzenlediği resmi bayramlaşma programına katıldı.

Elbistan Hükümet Konağı bahçesinde yapılan programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Elbistan Kaymakam Vekili GÖKSUN Kaymakamı Ejder Demir, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehrin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade eden öztunç; “Hemşerilerimizin hepsinin bayramını kutluyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramlarda muhabbet edilir güzel sözler söylenir. Bayramlarda siyaset konuşulmaz. Sayın Bakanımızla birlikte kaymakamlığımızın düzenlediği programa katılarak hem bayram kutlaması yaptık, hem de özlenen görüntüleri ortaya koyduk. Sayın bakanımızı seviyoruz. Mahir Ünal Elbistan’ımız için önemli bir isimdir. Bakın Elbistan’dan çıkacak gidecek, iktidar partisinin ikinci adamı olacak. Bu hiç kolay bir şey değildir. Eğer bir hemşerimiz bu noktaya gelmiş ise bize düşen görev de onun paçasından tutup çekmek yerine ona destek olmaktır. Sayın Bakanıma elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Zaman zaman siyasetin doğası içerisinde ufak atışmalar olsa da sayın bakanımızla aramızda en ufak bir sorun dahi yoktur. Ama dediğim gibi, bu birliğimizi beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Seçim yok, dört yıl yumrukların açılması, tokalaşmak lazım. Memleketin daha güzel günlere gitmesi için iktidarı muhalefeti tüm siyasi partileri tüm Vatandaşlarımızın nerede ne destek vermemiz gerekiyorsa bunu yapmalıyız. Bana düşen bir görev olursa da ben her zaman hazırım. Hem Elbistan'da hemşerilerimin emrindeyim, hem de sayın bakanım ve AK Parti Milletvekilleri ne zaman uygun görürlerse ne zaman isterlerse onlarla birlikte elimi taşın altına koymaya onlarla birlikte çaba harcama emek verme her zaman hazırım” ifadelerini kullandı.

Öztunç’a güzel temennilerinden dolayı teşekkür eden Ünal ise şunları kaydetti; “Şehrin sorunlarının çözülmesi noktasında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi halinde çok önemli başarılara imza atılır. Güzel samimi ifadelerde bulundu sağ olsun Ali bey. Elbistan’ımızın şu anda kavuştuğu iklim çok kıymetlidir. Yani birlik beraberlik ortamı siyasi partilerin birbiriyle olan uyumu ve Elbistan'a yapacağımız hizmetler Kahramanmaraş'a yapacağımız Afşin'e, Ekinözü’ne Nurhak ve Göksun'a yapacağımız ve diğer ilçelerimize yapacağımız hizmetler söz konusu olduğunda birlik beraberlik ruhu ile hareket etmemiz son derece önemlidir. Bu güzel temennilerinden İyi niyetinden düşüncelerinden dolayı ben Ali beye çok teşekkür ediyorum. Nezaketi centilmenliği için çok teşekkür ediyorum. Şimdi bugün özellikle bayramlaşma programından sonra şehir müzemizi gezmek istedik. İnşallah önümüzdeki günlerde Kültür Han’ın temeli atılıyor. Elbistan’ımız çok güzel bir Gençlik Merkezi'ne kavuştu. Şimdi de şehir müzemize kavuşuyor. Eylül ayında açılışı yapılacak. Kültürhan’ın temelleri İnşallah önümüzdeki günlerde atılacak. Kapalı spor salonumuz hamdolsun devam ediyor. Doğalgazımız geldi. Nihayetinde siyasetin hepimiz için asli görevi şehre hizmet etmektir. Ve Elbistan’la ilgili bir husus olduğunda da birlik beraberlik içerisinde olmaktır. Bu birlik beraberliği yakalamış bulunuyoruz. Bugün bu bayram gününde hepimizin bu birlik beraberlik içerisinde olması çok önem arz ediyor. AK Parti il ve ilçe başkanlarımız burada, MHP ilçe başkanımız burada, CHP ilçe başkanımız burada, İYİ Parti İlçe başkanı burada. Yani bütün siyasi partiler burada. Güzelce bayramlaştık. Bu birliğimiz beraberliğimiz oldukça hani diyor ya Mehmet Akif ‘toplu attıkça sineler, onu top sindiremez’ Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bu millete. Allah birliğimize beraberliğimize zeval vermesin. Allah muhabbetinizi daim etsin. Allah devletimize milletimize zeval getirmesin.” İfadelerini kullandı.