Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş program için kente bir gün önce gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti MYK üyesi, TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindeki heyet, yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı için şehirde bulunan MÜSİAD Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli ve Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi’nin daveti üzerine MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinde açılan 15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisini ziyaret ettiler.

MÜSİAD Üst Kurul Başkanı Ahmet ŞEKERLİ 15 Temmuz Gecesinde MÜSİAD olarak İstanbul ve tüm şubelerde yaşanan olaylarla ilgili heyete bilgiler verdi.

15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisine ziyarette bulunan heyet MÜSİAD Kahramanmaraş konağında şube başkanı Serdar Salih Çiçekçi’ ye de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Kentin iş dünyası, ekonomisi, kültürel ve sosyal faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapılan ziyaret, her alanda etkin olan MÜSİAD a teşekkür edip hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.