AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılacağının Bilgisini Verdi.

Kongre Sürecine Kadar Yapılacak Olan Çalışmalarla İlgili Detayları Paylaşan Özdemir, Kongrenin Terminal Binasının Arkasındaki Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’ne Ait Yeni Yapılan Spor Salonunda Yapılacağını Söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gelişine Yakışır Bir Karşılama Ve Program Yapmak İstediklerini Belirten Özdemir, Bunun İçin İlçe Başkanları İle Belediye Başkanlarıyla İstişare Edeceklerini Kaydetti.

İl Başkanlığını Yapıp, Yapmamayla İlgili Bir Tereddüt Yâda Herhangi Bir Endişe Yaşamadığına Dikkat Çeken Özdemir, “Bu İşi İyi Yaptım mı Yapmadım mı Endişesi Taşıyorum. Burayı İyi Temsil Etmek İstiyorum” Diye Konuştu. Bugünden İtibaren Hem Kurumsal Web Sitelerinde Hem De Sosyal Medya Hesaplarında AK Parti’de İl Yönetim Kurulu Üyesi Olmak İsteyenler İçin Müracaat Oluşturacaklarını Dile Getiren Özdemir, Bu Müracaatlar İçerisinden De Mülakat Yapıp Yeni Yönetimlerini Belirleyeceklerini Anlattı. Kahramanmaraş’a Son 2 Yıldır Ciddi Yatırımların Yapıldığına Vurgu Yapan Özdemir, “2 Yıldır Kahramanmaraş’ın Yatırımlarıyla İlgili Artık Vatandaşlarımızdan Çok Şikâyet Almıyorum. Çünkü Artık Görünür Binalar Ortaya Çıkmış. Bu Süreçte Biz Birlik Hareket Etmeyi, Birbirimizi Desteklemeyi Öğrendik” İfadelerini Kullandı.

Özdemir, Sözlerinin Devamında Şunları Kaydetti: “Partimizin Kurucusu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Ve Davamızın Lideri Recep Tayyip Erdoğan Şubat Ayının 24’ünde Kahraman Şehrimize Teşrif Edecek. Cumhurbaşkanımız Mümkün Olduğunca Bütün Kongrelere Teşrif Ediyor. Bu Kapsamda Da Kahramanmaraş’ımızda İl Kongremizde Bizim Onur Konuğumuz Olacak. 24 Şubat Saat 12.00’da AK Parti Kahramanmaraş İl Kongremizi Gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızın Misafir Olduğu Bir Kongre Olacak. Buna Sadece Kongre Demek Te Biraz Haksızlık Olur Çünkü Cumhurbaşkanımızın Her Gittiği İl Kongresi Bir Mitinge Dönüşüyor. Dolayısıyla Bunun Duyurusunu Yaparken Bunun Bir Kongre Gibi Değil De Yüz Yılın Liderinin Şehrimize Gelmesi Bizim İçin Büyük Ve Önemli Bir Olay Olacak. Dolayısıyla Ona Da Yakışır Bir Karşılama Ve Program Yapmak İstiyoruz.

Ayrıca Özdemir, Konuşmasının Ardından 9 Şubat’ta AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Mahir Ünal ve Erol Kaya’nın Da Katılımıyla Bir Ahde Vefa Yemeği Düzenleneceğinin Bilgisini Paylaştı.