Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Andırın’a geldi.

İlçeye gelişte Belediye Başkanı Baki Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önsel ve Meclis üyelerinin karşıladığı Milletvekili Kılıç ve İl Başkanı Özdemir Belediye Başkanlığına gelerek Baki Tezcan’ı makamında ziyaret etti.

Andırındaki yatırımlar hakkında Milletvekili ve İl Başkanına geniş bilgiler veren Belediye Başkanı Tezcan, yeni yapılacak olan Belediye binası hakkında da bilgiler vererek, özellikle Göksun-Andırın karayolu hakkında güzergah konusunda bilgilendirmede bulundu.

Andırın Ziyareti ile ilgili olarak Aksu TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Milletvekili İmran Kılıç, “Bugün şirin ilçemiz Andırındayız, yatırımları yerinde incelemek üzere İl Başkanım ile bir ziyaret gerçekleştirdik, özellikle yapımı devam eden yatırımlar konusunda yerinde incelemelerde bulunacağız, DSİ’nin devam eden gölet yatırım inşaatınıda yerinde göreceğiz, yatırımların hızlanması için çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Andırın Devlet Hastanesininde Proje ihalesinin tamamlandığını belirten Milletvekili Kılıç, “ Andırın için en gerekli olan projelerden biriside Andırın Devlet Hastanesinin yapım işiydi. Bununda proje ihalesi tamamlandı, en kısa sürede inşaatına başlanacak ve mevcut olan hastane ile birlikte yapıldığında Andırın Devlet Hastanesi 50 yataklı olarak halkımıza hizmet verecek dedi.

Geben, Kargaçayırı, Kaleboynu Altınyayla, Akgümüş Mahallelerinde devam eden yol yapım ve Sulama göletlerinde de incelemelerde bulunan Milletvekili ve Beraberindekiler ziyaret ettikleri bölgelerde vatandaşlarında sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında çalışmalarını sürdürdüler.