Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve eşi Yaprak Bozdağ öncülüğünde Pazarcık ilçesine gelen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Birliği heyeti, Ufacıklı ve Sultanlar mahallesinde vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya gelerek sağlık taramasında bulundu.

Başkan Bozdağ ve eşi Yaprak Bozdağ’ın eşliğinde gerçekleşen toplam 30 kişilik Tıp Fakültesi Öğrencileri Birliği heyeti programın birinci günü Ufacıklı ikinci günü ise Sultanlar Mahallesinde vatandaşlar ve öğrenciler ile bir araya gelerek diş, göz, şeker, tansiyon vb. gibi sağlık taramasında bulunarak öğrencilere oyuncak hediye etti.

Çocuklarla tek tek ilgilenerek el yakıma, diş temizliği ve sağlıklı yaşam gibi faktörleri nasıl gerçekleştireceğini anlatan Tıp Fakültesi öğrencileri çocuklar tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

Çocuklarla sohbet ederek okul malzemeleri, oyuncak ve diş macunu hediye eden heyet, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve eşi Yaprak Bozdağ’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.