Yoğun bakım kapısında aylarca bekleyip annesinin kendisine gelebilmesi için dualar eden Alpaslan şimdilerde Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde annesinin bakımını tek başına yapıyor.

Alpaslan’ın hayatı annesi ve babasının ayrılmasının ardından hiç kolay geçmedi. Hele bir de annesinin yaşadığı süreçler onu çok zor durumlara getirdi ama o hiçbir zaman vazgeçmedi, kendisini büyütüp bugünlere getiren annesinin hayata tutunabilmesi için kendi hayatından vazgeçti.

Alpaslan ise annesinin tamamen sağlığına kavuşmasıyla birlikte hayatının düzelmesini istiyor.

Aksu Haber ekibi olarak Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Melek Safa’yı ziyarete gittiğimiz sıra da oğlu Alpaslan Mutlu, annesi için sürpriz doğum günü hazırladı ve o anları gören diğer hasta yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Melek Safa geçirdiği acılı günleri ve sürpriz doğum gününü ile ilgili duygularını Aksu Haber mikrofonlarına anlattı.

Safa “Oğlum benim hayatımda her şeyim o olmasaydı eğer ben şu an hayatta olmazdım. Rabbim herkese oğlum gibi hayırlı bir evlat nasip etsin” dedi.

Alpaslan Mutlu ise Aksu Haber’e yaptığı açıklamasında “Aile çok önemli ve benim annem hayatımın her köşesinde var, ömrüm yettiği sürece annemi asla yalnız bırakmayacağım” dedi ve şöyle devam etti.

Muhabir: Murat Baltacı