Kahramanmaraş’ta şehir merkezinde koru ormanı içerisinde misafirlerine bir birinden önemli fırsatlar veren Arsan Otel, Pandemi nedeniyle ara verdiği hizmetine tekrar başladı.

Oteldeki tüm tedbirlerini alarm seviyesine çıkarttıklarını belirten Arsan Otel Genel Müdürü Sabit Eren; “Bilindiği üzere Pandemi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde Yönetim Kurulu Başkanımızın talimatıyla hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını düşünerek faaliyetimize geçici bir süre ara vermiştik.

Ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm tedbirlerimizi aldık ve misafirlerimizi ağırlayama başladık. Bu hassas süreçte otelimiz, şehir merkezinde ama koru ormanı içerisinde olduğu için daha çok ilgi görmeye başladı. Kalabalıktan uzak, sakin ve orman havasında konaklamak isteyen misafirlerimizin en öncelikli tercihi olduk.” Dedi.

Otelde uygulanan hijyen kurallarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Eren; “Bilindiği üzere tüm dünya pandeminin etkisinde ve hizmet sektörü de bu konuyla ilgili önemli önlemler alıyor. Arsan Otel olarak Covid 19’a karşı tüm tedbirlerimizi alarm seviyesinde tutuyoruz. Ekip arkadaşlarımız misafirlerimizin konakladığı odalarda, bekleme salonlarında, koridorlarda, restoranımızda el değen veya değmeyen tüm noktaları periyodik şekilde dezenfekte ediyor. Misafirimiz odaya girdiğinde ferah kokuyla birlikte hijyenik mekanlarla karşılaşıyor.” Dedi.