Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bölge (UETD) Başkanı Erdal Yetimova ve Yönetim Kurulu, Müsiad UK Başkanı Nuri Bulgurcu ve İngiltere'den gelen iş adamları katıldı.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Avrupa’dan çok değerli misafirlerimiz var. Türkiye’mizin adını ve değerlerimizi Londra’da, İngiltere’de yaşatan, Türkiye’miz için bizim değerlerimiz için orada çok büyük emek sarfeden başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz, coşkumuzu paylaştıkları için.

Ayrıca oradaki çabaları ve gayretleri için, Türkiye’mizi, Türk Milletini en iyi şekilde temsil ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok gayretli insanlar, gittiğimizde orada da görmüştük bu gayretlerini, bundan dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bölge (UETD) Başkanı Erdal Yetimova ve Müsiad UK Başkanı Nuri Bulgurcu katkılarından dolayı Başkan Erkoç’a plaket takdim ederek teşekkür ettiler.