Göksun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri çalışmalarına ara vermeden Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle sloganıyla devam ediyor.

Başkan Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve çalışma arkadaşları ile birlikte Kayseri’de yaşan Büyükkızılcık ve Kavşut Mahallelerinden hemşehrilerinin davetine icabet ederek bir araya geldi.

Ziyareti kapsamında ilk olarak Kayseri’de faaliyet gösteren Kahramanmaraş Göksun Büyükkızılcık Yardımlaşma ve Dayanışma Deneğini ziyaret eden Başkan Aydın ve Akgül, Dernek Başkanı Ali Yavuz ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Büyükkızılcıklı hemşehrilerinin taleplerini dinleyen Başkan Aydın, görev süresi içinde gerçekleştirdiği proje, yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Siyasi gelişmeler ve Cumhur İttifakına neden ihtiyaç duyulduğu konularında açıklamalarda bulunan Başkan Akgül, hemşehrilerinden 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakını desteklemelerini ve milli beka ve istikrardan yana oy kullanmalarını talep etti.

AK Parti Göksun İlçe Yönetin Kurulu Üyesi Durdu Şişik’inden yer aldığı ve son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafları çekimi ile tamamlandı.

-KAVŞUTLULARDAN BAŞKAN AYDIN’A BÜYÜK İLGİ

Başkan Aydın, Kayseri’deki ikinci ziyaretinde Hak-İş Sendikasına bağlı Öz Ağaç-İş Sendikası Toplantı Salonunda Kavşutlu hemşehrileri ile bir araya geldi.

Kısa sürede organize olarak Başkan Aydın’la buluşmaya gelen vatandaşların büyük ilgisi nedeniyle salon doldu taştı. Karşılaştığı sıcak ve samimi buluşmadan son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Aydın, görev süresi içinde gerçekleştirdiği proje, yatırım ve hizmetleri tanıtım filmi eşliğinde anlattı.

Hemşehrilerinin mahalleleri ile ilgili talep ve isteklerini dinleyen ve yöneltilen tüm sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Aydın, önümüzdeki dönemde Kavşut Mahallesinde yapacağı projeler hakkında da bilgiler verdi.

-Projeler Göz Dolduruyor

Büyük bir ilgiyle izledikleri projelerin göz doldurduğunu ifade eden vatandaşlar, ayrıca Başkan Aydın ve İlçe Başkanı Akgül’ün uyumlu çalışmalarını takdir ettiklerini ve mutlu olduklarını dile getirdiler. Başkan Aydın’ın yeni dönemde daha fazla projeyi hayata geçireceğine inandıklarını ifade ederek desteklerini açıkladılar.

-Herzaman Partimize Tam Destek Veren Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, ziyarette yaptığı konuşmada, Kavşut Mahallesinin her seçimde AK Partiye büyük destek verdiğini belirtti.

Yeni dönemde tarihi bir fırsatın eşiğinde olduklarını ifade eden Başkan Akgül, “Ben sizlerin nezdinde tüm Kavşutlu kardeşlerime her seçimde partimize verdikleri büyük destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde bir seçim daha var. Bu seçimde de Cumhur İttifakına desteklerinizi bekliyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetleri sayın başkan anlattı. Taleplerinizin yeni dönemde gerçekleşmesi için takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. Biz, Hüseyin Coşkun Aydın başkanla kardeşiz. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da hemşehrimiz, kardeşimiz Hayrettin Güngör. Bu işin siyasi ayağında ben varım. Hizmet ayağına gelince, Göksun’da Hüseyin Coşkun Aydın başkanımız, Büyükşehir’de Hayrettin Güngör başkanımız var. Şimdi sizlere düşen bir kez daha partimizi güçlü bir şekilde sandıklardan çıkartmak, bize düşen de hizmetlerimize kesintisiz devam ettirmek.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafları çekimi ile tamamlandı.