Başkan Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göksun Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, istişare ve değerlendirme toplantılarını, belediye hizmetlerini daha verimli ve daha etkin hale getirmek için yaptıklarını söyledi.

2014 ile 2017 yılları arasında mahallelerde toplam 420 bin metrekare kilit parke yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Aydın, 2018 yılı içinde 250 bin metrekare kilit parke yol yapmayı planladıklarını kaydetti.

Belediye hizmetleri ve yatırımları hakkında mahalle muhtarlarına detaylı olarak bilgiler veren Başkan Aydın, 2018 yılı planlamaları ve mahallelerde yapılacak çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıda, mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür eden mahalle muhtarları, hizmetlerle ilgili talep ve isteklerini dile getirdiler.

Toplantıda, Göksun Belediyesi Birim Amirleri ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Göksun Şube yetkilileri ve KASKİ Göksun Şubesi yetkileri de hazır bulundu.