Pazarcık Belediyesi tarafından, ilçe genelinde ve mahallerde bulunan okulların eğitim öğretime girmesiyle, Ulubahçe İlkokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı döşenmesinin ardından son olarak da Pazarcık Belediyesi tarafından Mezere mahallesinde bulunan Mezere ilkokulunda çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışması gerçekleşti.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın talimatıyla Mezere ilkokulunda çevre düzenlemesi gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Ulubahçe İlkokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan çevre düzenlemesinin ardından son olarak da Mezere mahallesinde bulunan Mezere İlkokulunda çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışması yaptıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için Pazarcık Belediyesi olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Pazarcık Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce Ulubahçe İlkokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan çevre düzenlemesinin ardından son olarak da Mezere mahallemizde bulunan Mezere İlkokulunda çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdik. Amacımız okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha güzel bir ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlamak adına Pazarcık Belediyesi olarak çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.