Pazarcık 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde gerçekleşen tekerlekli sandalye teslim töreni, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Nadir Aras ve Pazarcık 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan doktorların katılımı ile gerçekleşti.

Yürüme Engelli olan Mervan Yemişen’e akülü tekerlikli sandalyesini hediye eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATA TUTUNMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
“Engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konudur. Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaç ve isteklerini elimizdeki imkânlar doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizler Pazarcık Belediyesi olarak her zaman onların yanlarındayız, kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz. Bu vesileyle bugün Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında, Pazarcık 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan doktor arkadaşlarımızla birlikte tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli Mervan Yemişen’e tekerlekli sandalyesi teslim ettik. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız” dedi.