Suk-i Maraş Çarşısı, Taşhan, Ayakkabıcılar Çarşısı, Kapalı Çarşı gibi çarşıları tek tek gezerek esnaflarla hasbihal eden Başkan Erkoç, çarşı ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet etti.

Restorasyon çalışmaları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak tarihi kimliğine kavuşturulan Tarihi Demirciler Çarşısı’nda esnaflarla bir araya gelen Başkan Erkoç, aynı zamanda çarşıya alışveriş için gelen vatandaşlarla da hasbihal etti.

Başkan Erkoç’u çarşı ziyaretlerinde gören vatandaşlardan kimileri topluca hatıra fotoğrafı çektirdi kimileri de özçekim yaptılar.

Garajlar Caddesi esnaflarını da ziyaret eden Başkan Erkoç, esnafların ve vatandaşların dilek ve sıkıntılarını dinlediklerini kaydederek: “Her zaman esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla sohbet ediyoruz ve başta belediye hizmetlerimiz olmak üzere yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirerek esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan gelen talepleri anında ilgili birimlerimize ulaştırıyor ve konunun takipçisi oluyoruz” diye konuştu.