Başkan Gürbüz, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ile Millet İttifakı İlçe Başkanlarını makamında ağırladı, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Başkan Gürbüz, "Vatandaşlarımıza 31 Mart'ta göstermiş oldukları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kazanan Elbistan oldu. Tüm siyasi parti temsilcilerimizde bizlere gerekli destekleri vereceklerini söylediler. Ben onlara da teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühlerine layık olmak için çok çalışacağız. Tüm meclis üyeleri bizim üyelerimizdir. Vatandaşlarımız içini ferah tutsun emanet emin ellerdedir." dedi.

MHP İlçe Başkanı Kılıç: "31 Mart seçimlerinden çıktık ve şuanda hizmet zamanı. Kaliteyi ve insan sevgisini esas alan bir çalışma prensibiyle inşallah Elbistan için çok güzel işler yapılacak. Bu yapılan hizmetlerinde gelecek nesillere miras bırakacağına inanıyorum. Hayırlı olsun, başarılar dilerim." dedi.

CHP İlçe Başkanı Aslan: "Seçilen Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediyemizin yanındayız. Birlik beraberlik gösterip Elbistan’a hizmet edeceğiz. Elbistan’ı yeniden ayağa kaldırmak için gerekli destekleri sunacağız bunun yanında yine denetimlerimizde devam edecektir." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Sungur: "Artık önceliğimiz siyasi söylemleri bir kenara bırakarak Elbistan’a ne yapabiliriz onu konuşacağız. Belediye Başkanımıza her zaman destek verip yanında olacağız. Elbistan için Hayırlı olsun Elbistan’ı çok güzel günler bekliyor." dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan'da: "Biz İYİ Parti olarak Türkiye’ye ve Elbistan’a yeni bir şeyler söylenmesi gerektiğini ifade ettik. Her zaman iyinin yanında olduk. 11 kişilik meclis üyesi grubumuz her zaman desteğini verecektir. Tüm Elbistan’a hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.