Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gürbüz mesajında, “Bizleri bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum” dedi.

Bayramın tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Gürbüz, Kurban Bayramı'nın rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtulmaya vesile olmasını diledi.

Başkan Gürbüz mesajında, “Değerli Elbistanlı hemşehrilerim, sevgili kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere mübarek Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Bizleri bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum. Türk milletinin iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyetinin önemli unsurlarından biri olan bayramlar, manevi hayatımızın şekillenmesinde de bizler için çok önem arz etmektedir. Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını canı gönülden dilerim”

Trafik Kurallarını İhmal Etmeyelim

Araçları ile yola çıkacakların trafik kurallarına riayet etmelerinin önemine vurgu yapan Gürbüz, “Bayram sevincimizin matem havasına dönmemesi için araçlarıyla yola çıkan vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini, trafik kurallarına harfiyen uymalarını önemle rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.