Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Afşin halkının ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Güven, Kurban Bayramının manevi iklimini Afşin’de ve tüm ülkede birlik, beraberlik, Kardeşlik ve Paylaşma duygusu içerisinde geçmesini temenni etti.

Başkan Güven Mesajında”: Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını geleceğe umutla, Güvenle bakarak kutluyoruz.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Bu mübarek günler vesilesiyle, tüm dünyada barış ve dostluk temenni ediyor, Müslümanların birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesini ümit ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle hemşerilerimin, Ülkemizin ve tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım ”dedi.