Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adanan Kabaağaç, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası binasında gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu'nun yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kabaağaç'ın tek aday olduğu seçimde konuşan Kuybu, oda seçiminin Kahramanmaraş'a, Afşin'e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Kabaağaç, şunları kaydetti:

"İçinizden biri olarak siz şoför arkadaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Görev süremiz içerisinde şoförlerimizin sıkıntılarını çözmek için ve değerli üyelerimizin haklarını ön planda tutmaya gayret gösterdik. İnşallah yarım kalan hizmetlerimizi, şoför esnafımızı daha da rahatlatmak için bu göreve tekrar talip olduk." 

Genel kurula, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat ve üyeler katıldı.