Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Ve Beraberindeki Meclis Üyeleri Geçtiğimiz Aylarda Atanan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Hanefi Mahçiçek Hayırlı Olsun Ziyaretinde Yaptığı Konuşmasında Yönetim Değişmedi Sadece Başkanımız Yeni Dedi

Başkan Mahçiçek Yeni Kadroların Ak Parti İktidarının İstikrarlı Ve Kalıcı Olması İçin Gayret Edeceğinin Altını Çizerek Konuşmasını Şöyle Sürdürdü:

‘’İnşallah Yeni Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı Riyasetinde Dulkadiroğlu İlçemiz Geçmişteki Güzel Başarılarının Üzerine İlave Başarılar Koyarak Yoluna Devam Edecektir. Biz Biliyoruz Ki Bu Kadrolar Bu Ülkenin Gelecekte Çok Daha İyi Şartlarda Olması İçin, Ülkemizdeki Refahın Yaşam Tarzının Daha İyi Şartlarda Olması İçin Gayret Göstereceklerdir’’ Dedi.

Başkan Mahçiçek Konuşmasının Sonunda Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’na Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu.

Ziyaret Hoş Sohbet Eşliğinde Geçerken Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da Yaptığı Açıklamada Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e Ziyaretlerinden Duyduğu Onuru Dile Getirerek Konuşmasını Şöyle Sürdürdü:

‘’Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’nin İl Başkanı Olma Sürecinden Sonra Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı İle İlgili Süreç Başladı. Bu Konuda Biz Hep Şunu Söyledik; Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatımız Başarılı Bir Teşkilatımız, Uyumlu Bir Teşkilatımızdır. Biz Biriz, Beraberiz, Bütünüz. Yine Bu Ekiple Beraber İnşallah Çalışacağız Ve Önümüzdeki Genel Seçimlerde Büyük Oy Potansiyeliyle Alnımızın Akıyla Çıkacağız. Bu Bir Bayrak Yarışı Allah Utandırmasın. Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e Ve Meclis Üyelerine Ziyaretlerinden Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum’’ Dedi.

Ziyaret Sonunda Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Tarafından Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’na 15 Temmuz’da Şehit Olan Bütün Şehitlerin Adının Olduğu Plaket Ve Fincan Takımı Hediye Edildi.

Hayırlı Olsun Ziyareti Hatıra Fotoğrafının Çekilmesiyle Son Buldu.

HABER: SİBEL GÜRLE