Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Beş yıl boyunca çalışma arkadaşlarımızla ilçemizi hizmetle buluşturduk. Emeklerinden dolayı çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Dulkadiroğlu Belediyesi müdürlüklerini ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, personellerini ziyaret ederek dua ve destek istedi. Geride kalan beş yıl boyunca sorunsuz bir şekilde hizmet ürettiklerini hatırlatan Başkan Okay, bu hizmetlerinden dolayı personeline ayrıca teşekkür etti.


Başkan Okay, ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizi inşa ve ihya etme amacıyla çıktığımız yolda değerli çalışma arkadaşlarımın emeklerini takdir ettiğimi bildirmek isterim. Bugün geldiğimiz noktada çalışma arkadaşlarımızın emeği çok büyüktür. Bu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve sorunsuz hizmet üretmemizde gerekli gayreti göstermişlerdir. Bugün onları ziyaret ederek geride kalan 5 yıllık süre için teşekkür ediyor ve yeni dönem için destek ve dualarını istiyoruz. İnşallah yeni dönemde de gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.”