Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye başkan adaylığı için isminin açıklanmasından sonra seçim çalışmalarına ilk günden itibaren büyük bir gayretle Başlayan Dulkadiroğlu belediye başkanı ve adayı Necati Okay, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu belediye başkanı ve adayı Necati Okay ’ın bu seferki durağı ceviz ve üzüm diyarı Bertiz oldu.

Başkan Okay, ziyaretleri kapsamında Ağabeyli, Boyalı, Kemallı, Baş Dervişli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Okay, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Başkan Okay’a, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında başkan Okay Yeni Pınar, Hacı Eyüplü, Bahçeli Ve Kılağlı mahallelerini de ziyaret etti.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu yaptığı açıklamada ziyaretler esnasında vatandaşlardan destek istediklerini dile getirdi.

Mahalle ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu belediye başkanı ve adayı Necati Okay, “Bertizdeki hiçbir mahallemiz beş yıl önceki gibi değil ama daha yapacak çok işimiz var” dedi