Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, her bireyin bir engelli olduğu bilincini kaybetmemesi gerektiğini hatırlattı.

Engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Her bireyin potansiyel engelli olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmamız ve onları daha iyi anlamamız açısından bu bilinç çok önemlidir. Engelli vatandaşlarımız da önlerindeki engeller kaldırıldıkça, kendilerine inanılıp fırsat verildikçe, hayatın her alanında daha etkin ve verimli olacaktır.

Engelli vatandaşlarımız sahip oldukları potansiyeli azimle, sabırla ve inançla çalışarak ortaya çıkarmakta ve büyük başarılara imza atarak hayallerini gerçekleştirmektedirler. Engelli bireylerinin kendilerini güvende hissetmelerini sağlayamayan, onları mutlu ve huzurlu kılamayan bir millet gerçekten mutlu sayılamaz. Engelli bireylerinin hayır dualarını alamayan bir yerel yönetim ya da merkezi hükümet gerçekten başarılı sayılamaz. Bu bilinçle yerel yöneticiler olarak bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimin daha güzel, daha kolay ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”