Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; “Gerçekten dört ay çok güzel bir seçim çalışma ortamı yürüttük. Ben öncelikle ekibe çok teşekkür ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, yine cumhur ittifakımızın diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partimizin genel başkanına ve her iki teşkilatımıza da yürekten teşekkür ediyorum, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir görev bilinci içerisinde ve özveriyle çalıştılar. Genel Başkan Yardımcımıza Mahir Ünal Beye teşekkür ediyorum. Şehrimize geldi, büyük gayret gösterdi. Tek kişi başarısı yok, bir ekip başarısı var. Hamdolsun, Kahramanmaraş’ımız çok güzel bir sonuç aldı. Kahramanmaraş’ımız, Türkiye de büyükşehirler içerisinde üçüncü en yüksek oyu alan şehir oldu. Bu da bizim için çok mutluluk verici.

Kahramanmaraş her zaman sağduyuya inanan ve her türlü en yüksek desteği veren bir şehrimiz. Hamdolsun, bütün ilçelerde kazandırdık. Daha önce de bir ilçe zaten bizde değildi, gönül arzu ediyordu orayı da alalım, ama hamdolsun, bir önceki seçimle kıyasladığımız da kaybımız yok, gönlümüz orayı da istiyordu. Oda nasip demokrasinin gereği orda da farklı sonuç ortaya çıktı.

Bizler Belediye Başkanları olarak mazbatamızı aldığımızda ilçelerimizin, şehirlerimizin belediye başkanlığıyız. Bura da şunu ifade ediyoruz, oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olduk, bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. Önümüzde hizmet süreci var. “şeklinde konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Yorucu ve uzun soluklu bir seçim süreci yaşadık. Hem Türkoğlu’muz, hem Kahramanmaraş ve Türkiye’miz açısından çok önemli bir seçim sürecini atlattık. Allah’a şükür Türkiye de oylarımız düşmedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e, yeni seçilen belediye meclis üyelerimizle beraber hayırlı olsun ziyaretine geldik. Değerli Hayrettin Başkanımla daha önceki süreçlerde de, belediye genel sekreteri iken de ilçemize çok güzel hizmetlerde bulunduk. Büyükşehirle beraber sırt sırta vererek ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağız. Allah’ım daim etsin, hayırlı mübarek etsin.” Dedi.