Türkoğlu Belediyesi, ilçenin dört bir yanında daha yaşanılabilir bir ilçe olması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bunun yanında sosyal yaşam alanlarını oluşturmak amacıyla yapılan Kılılı Mahallesine Şehit Polis Kadir Alcıoğlu parkı, Gaziosmanpaşa Mahallesine eski mezbahanın yerine, ve Türkoğlu Asri mezarlık karşısına yeni 3 adet parkın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman okumuş; Mahallelerin daha yeşil, vatandaşlarımızın daha mutlu olduğu bir ilçe hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için, her projemizde aynı heyecan ve özveriyle çalışıyoruz. Çevre duyarlılığı ve hassasiyetiyle projelerimiz, Türkoğlu’na yeni bir çehre kazandırıyor. Rekor sürede tamamladığımız parklarımızla ve diğer alanda yaptığımız çalışmalarımızla Türkoğlu’nda yaşanan bu değişimler kısa sürede hissedilmektedir.

Kılılı Mahallemizdeki atıl halde bulunan Şehit Polis Kadir Alcıoğlu parkını baştan başa yeniledik. Bunun yanı sıra Gaziosmanpaşa Mahallemizdeki eski mezbahanın yerine ve Türkoğlu Asri mezarlık karşısına yeni park çalışmalarımız tamamlanmak üzere en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Modern ve estetik bir görünüm kazandırmasının yanı sıra İlçemize yapmış olduğumuz parklarda modern süs havuzları, oturma grupları ve estetik aydınlatma sistemleri yer almakta. Parkların içerisine kurulan otomatik sulama sistemleri, yeşil alanları düzenli olarak sularken, oyun grupları ile çocuklar keyifli vakit geçiriyorlar. Ayrıca parkların içerisinde spor sahaları ile vatandaşların rahat spor yapabilecekleri alanlar da mevcuttur.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.