AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, merkez ve kırsal Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Tıraş, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ve hükümetimizin desteği ile hizmet furyamız devam ediyor. Elbistan’ımız şahlanacaktır" dedi.

Yaklaşık 3 ay önce AK Parti Belediye Meclis üyeliğinden AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekilliği görevine seçilen Ahmet Tıraş, Elbistan'ı hizmet yönüyle çok daha güzel günler beklediğini ifade etti.

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizi ilk günden itibaren AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ve hükümetimizin desteği ile hizmet furyamıza başladık. Şu anda asfalt, kaldırım, stabilize yol yapımı ve temizlik işleri ekibimiz, Pınarbaşı Mahallesi, Ahmet Karacabey Caddesi, Karaelbistan, Ağlıca, Kalealtı, Geçit, Büyük Yapalak, Çiçek, Orhangazi ve İğde Mahallelerimizde hizmetlerini sürdürüyor. AK Parti Genel Başkanımız Mahir Ünal ve hükümetimizin desteği ile Elbistan’ımızı hizmet alanında çok daha güzel günler bekliyor. Hizmetler adeta gümbür gümbür akacak. Pınarbaşı’mız suyun doğduğu alandan itibaren şehrin çıkışına kadar muhteşem bir proje ile yeniden şekillenecek. 46 Mahallemize yeni 46 adet oyun gurubu geliyor. Kent Müzemiz bitmek üzere. Kültürhan Projemiz 2019 yılı yatırımına alında kısa zamanda inşaatına başlanacak. Doğalgazımız geldi. Hizmetler ve projeler saymakla bitmiyor. Bizim Mahir Ünal gibi bir değerimiz var her zaman yanımızda olduğu için ve desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Alllah'ın izni ile Büyükşehirle el ele vererek, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ve Hükümetimizin destekleri ile Elbistan’ımız şahlanacaktır" dedi.